«Videviku» filmisaaga üks peaosalisi Taylor Lautner ütles, et sarja teise osa «Noorkuu» jaoks treenimine oli raske ülesanne.
Ehkki pärast esimese filmi valmimist kaalusid tegijad Lautneri vallandamist, kuna ta oli musklilise libahundipoisi mängimiseks liiga kleenuke, suutis noormees end lühikese ajaga tippvormi viia, vahendab Digitalspy.
««Videvikku» filmides teadsin, et «Noorkuus» areneb Jacobi tegelaskuju uues suunas. Ta muutub mitte ainult emotsionaalselt ja vaimselt, vaid ka füüsiliselt,» rääkis Lautner.
«Niipea, kui «Videviku» võtetega ühele poole sain, läksin oma kodule lähimasse jõusaali ja ütlesin, et vajan treenerit, sest tahan end suureks ajada. Vahetasin päris palju jõusaale ja treenereid ja lõpuks leidsin selle, kellega ma peaaegu kogu selle aja koos töötasin,» meenutas näitleja.
«See nõudis palju pühendumust. Mind motiveerisid fännid, mu tegelaskuju ja kogu filmisaaga ning ma sain hakkama. See oli suur ja ränk töö. Pidin palju jõusaalis käima ja palju sööma, aga olen väga õnnelik, et seda tegin, kuna nüüd tunnen, et asi oli seda väärt,» lõpetas Lautner.