Alice- Admin
Postituste arv : 3246 Join date : 14/01/2010 Age : 28 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Kristeni intervjuu Koidukumast Püh Aug 15, 2010 8:02 am | |
| Kui kaua oled sa teadnud, et Koidukumast tuleb kaks filmi ja kui kaua võtted kestavad? Kristen: Võtted tulevad nii umbes kuus kuud. Me alustame oktoobris. Ma arvan, et me lõpeti kuni märtsini või midagi sellist, äkki veebruaris. Ma tegelikult ei vaata väga ajakava. Nad on sellest juba väga kaua aega rääkinud, et tuleb kaks filmi. Ja me kõik teadsime, et kindlasti tuleb kaks filmi juba terve igaviku. Mis disainerit sa tahaks näha Bella pulma kleiti disainimas ja kui sina saaksid selle välja mõelda, milline see siis oleks? Kristen: No Stephenie [Meyer] vastutab selle eest täielikult. Ma olen kindel, et tal on head ideed. Mina ei ole selle peale eriti mõelnud. Aga ma tunnen, et Bella tahaks kindlasti midagi nagu väga klassikalist ja lihtsat, ja väga ilusat ka. Disainerite koha pealt pole mul üldse ideesid. Kas see oleks valge? Kristen: Ja, või nagu kreemjas, aga kindlasti klassikaline. Ta ei taha abielluda, aga sest et see tähendab Edwardile nii palju ja tal on nii erinevad tunded ja väga erinevad väärtused, Bella on nõus seda tegema. Ma arvan, et sellest saab üks väga ilus ja tohutu pulm, sest Edward tahab seda. Tavaliselt on vastupidi. Tavaliselt tahab tüdruk seda. See on nunnu. Allikas: http://kristenstewarteesti.wordpress.com/page/2/ | |
|