Alice- Admin
Postituste arv : 3246 Join date : 14/01/2010 Age : 28 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Kristen Stewart ei ole endassetõmbunud! Kolm Sept 15, 2010 10:46 am | |
| Videviku staar Kristen Stewartile saab andestada, et ta on “kauge”, sest ta on hädas paparazzode ja äkkkuulsusega, mis talle EI meeldi. Aga ta ütleb, et ta tegelikult ei ole selline nagu ta tundub. “Ma olen üpris häbelik ja inimesed arvavad, et ma olen endassetõmbunud.”, selgitas ta. “Minu kohta räägitakse kogu aeg: “Ta ei peaks olema sellisel positsioonil, kus ta on, sest ta ei saa sellega hakkama” ja “Ta on endassetõmbunud ja ei räägi kellegagi. Ning ta on nii õnnetu, kui ta on nii õnnetu, siis peaks ta näitlemise lõpetama”, aga see EI OLE nii, mulle meeldib väga näidelda ja ma pole õnnetu! Mul ei ole valikut; ma tahan olla näitleja, aga mulle lihtsalt ei meeldi endast rääkida!” “Kui me tegime esimest Videviku filmi, siis nad ütlesid: “Nüüd saate te väikese meedia koolituse”, aga mina ütlesin: “Minge põrgusse! Kas te arvate, et te saate võtta minu ebakindluse meediaga suhtlemisel ja selle lihtsalt aknast välja visata, siis te eksite rängalt! Kas te arvate, et te lihtsalt õpetate mindmitte närveerima ja end ebakindlalt tundma!? Ma käin koolitusel, aga ma ei usu, et ma sealt midagi õpin!”, ütles ta. Allikas: http://kristenstewarteesti.wordpress.com/ | |
|