Alice- Admin
Postituste arv : 3246 Join date : 14/01/2010 Age : 28 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Taylor Lautner inspireeris Taylor Swifti laulude kirjutamiseks? Nelj Okt 07, 2010 9:35 am | |
| Kui kuulata Taylor Swifti uut albumit Speak Now (Räägi nüüd), siis sealt võib teada saada üht-teist lauljatari eraelu kohta. “Ma olen väga uhke oma järgmise albumi üle. Ma oskan kirjutada vaid sellest, mida olen ise läbi elanud. Ja tõepoolest: viimase kahe aasta jooksul, on väga paljutki juhtunud,’’ räägib ta väljaandele Glamour. “Kõik, mida olen läbi elanud, annab mulle inspiratsiooni laulude jaoks,’’ lisab ta. “Mingil põhjusel tunnen ma end väga kindlalt, kui ma oma elu lauludesse panen. Selle kohapealt ma ei hoia end tagasi: nimed, kuupäevad, ajad, inimeste näoilmed, täpselt kus olime ja mida tundsime, mida ma soovin, et oleksin öelnud neile.” Swift, kelle auhinna saamise hetke, suutis Kanye West ära rikkuda, on võitnud mitmeid Grammy auhindasid, ning olnud suhetes “Videviku” staari Taylor Lautneri ja ka laulja Joe Jonasiga, ei suuda ära oodata, et saaks ka nemad oma lauludesse kirjutada. “Ma ootan väga fännide reaktsioone, ent samas olen ka väga elevil kuulmaks, mida arvavad mu lugudest need mehed, kellest need inspireeritud on,’’ selgitab lauljatar. Allikas: http://taylorl.es.tt/ | |
|
AliceCullen Tõusev staar
Postituste arv : 1183 Join date : 28/06/2010 Age : 36 Asukoht : paide
| Pealkiri: Re: Taylor Lautner inspireeris Taylor Swifti laulude kirjutamiseks? Nelj Okt 07, 2010 10:44 am | |
| Ühesõnaga alles seal uuel albumil on laul, mis inspireeritud Taylor Lautnerist. | |
|