Alice- Admin
Postituste arv : 3246 Join date : 14/01/2010 Age : 28 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Lily Collins räägib Taylorist ja filmimisest Laup Apr 09, 2011 1:48 am | |
| Taylor Lautneri kaasnäitleja filmis Abduction – Lily Collins – räägib Collider-ile oma koostööst Tayloriga, noormehe fännidest ja kuidas Taylor neisse võtetel suhtus. Collider: Räägi palun Abductioni filmimisest. Kuidas oli John Singeltoni ja Taylor Lautneriga koostööd teha?Collins: Ma just lõpetasin Pittsburghis Abductioni filmise. Meie filmimisperiood oli seal kolm kuud. Ja ma pean tõdema, et see oli väga ebatavaline žanr minu jaoks, nimelt on tegu põnevusfilmiga. John Singleton on imetlusväärne režissöör, ta on väga entusiastlik ja energiline. Fenomenaalne inimene action-i alal. Taylor Lautner, Sigourney Weaver, Alfred Molina, Michael Nyqvist, Maria Bello, Jason Isaacs – Oscaritele kandideerinud näitlejad! Olla koos nendega ja saada neilt uusi teadmisi, oli suurepärane. See tähendas seda, et võtted toimusid peaaegu iga päeva, pinge oli suur ja nõudis palju pühendumist. Minusse süstis energiat see, kui ma kuulisin, et mõningad inimesed on trailerit näinud ja see meeldis neile väga. Ma olen väga elevil! Collider: Ma ei saa jätta küsimata seda küsimust – Ma olen päris kindel, et sa pole harjunud sellega, et ühte sinu kaasnäitlejat [vihjati ilmselgelt Taylor Lautnerile] ümbritses väga suur hulk fänne. Kuidas see sulle tundus?Collins: See oli uskumatu! Me filmisime väikeses filmis nimega Pittsburgh ja ühel õhtul oli seal 600 – jah, sõna otses mõttes 600 – fänni, kes ootasid teda, et saada temalt autogrammi või, et nad saaksid näha teda lehvitamas. Me lõpetasime filmise umbes kell 4:35 hommikul. Me läksime õue ja siis ta andis igaühele autogrammi. Ta tervitas iga inimest, kes oli kohale tulnud. Minu jaoks oli see selline kogemus, kus Taylor austab oma fänne sama palju, kui nemad teda austavad. Selline asi õpetas ka mind, et tuleb hinnata ja hoida neid inimesi, kes sind toetavad. Jah, oli küll hullumeelne näha nii palju inimesi teda ootamas, kuid väga meeldiv oli teada, kuidas Taylor kohtles neid ja mida ta omalt poolt fännidele andis. Ise ma sellise asjaga harjunud ei oleks. Kuid loodetavasti kunagi, kui mul tuleks ka ette taolisi olukordi, ma suudaksin olla sama meeldiv oma fännidesse. Allikas: http://tlsite.wordpress.com/ | |
|