Reeglid | Kolm Jan 13, 2010 11:59 am by Administratsioon | * Kasutame eesti tähti, mis tähendab et me ei kirjuta nyyd, 6un, r22gin jne. (NB: Juhul kui sa EI SAA täptitähti kirjutada võib kasutada neid tähti ja numbreid.)
* Ei sõima teisi
* Kasutame suurt ja väikest algustähte.
* Suurte tähtedega me ei kirjuta, ainult mingi sõna esiletoomiseks.
* Soovitav pole postitada ainult smaile.
* Ei tee suvalises kohas offtopicut.
* Kasutajanime ei tohi …
[ Full reading ] | Comments: 10 |
|
| «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma | |
| | Autor | Teade |
---|
Alice- Admin
Postituste arv : 3246 Join date : 14/01/2010 Age : 28 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Püh Jan 24, 2010 6:28 am | |
| Moeriideid tootev USA kaubamärk BB Dakota teatas, et toob turule kollektsiooni, mis on disainitud «Videviku»-saaga peategelase Bella Swani stiilist lähtuvalt. Näiteks tuuakse müügile sinine jakk, millesugust Bella kuulsas lagendiku-stseenis Edwardi kõrval lamades kannab, kirjutab Entertainmentwise.
Uue kollektsiooni turule toomise aeg pole veel teada, kuid moefirma sõnul hakkavad sinna kuuluma ruudulised särgid, kitsad püksid ja kapuutsiga jakid. | |
| | | Ronnie ! Uustulija
Postituste arv : 73 Join date : 19/01/2010 Age : 28 Asukoht : Tallinn,Loo
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Püh Jan 24, 2010 9:11 am | |
| Selliseid riideid tahaks küll.. | |
| | | Alice- Admin
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Püh Jan 24, 2010 9:25 am | |
| Mina ka | |
| | | Kissu Moderaator
Postituste arv : 590 Join date : 18/01/2010 Age : 31 Asukoht : Tõrva
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Püh Jan 24, 2010 10:43 am | |
| Ja mina ka! | |
| | | Administratsioon Admin
Postituste arv : 551 Join date : 13/01/2010
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Esm Jan 25, 2010 6:51 am | |
| khmnn , mina küll huvitatud pole. Sorri, aga see pole minu stiil . | |
| | | Ronnie ! Uustulija
Postituste arv : 73 Join date : 19/01/2010 Age : 28 Asukoht : Tallinn,Loo
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Kolm Jan 27, 2010 9:58 am | |
| Osad Bella riided sobiks mulle, küll.....aga kõik mittte !!! | |
| | | Alice- Admin
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Nelj Jan 28, 2010 7:33 am | |
| Ma tahaks ka ainult mõnda pluusi..kõige rohkem tahaks Alice riideid Ma ei tea kas ma neid kannaks , aga et lihtsalt kodus oleks ma tean veider suht . | |
| | | TwilightLover Tõusev kuulsus
Postituste arv : 184 Join date : 05/04/2010 Age : 27
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma Esm Apr 05, 2010 7:44 am | |
| Ohh, kui äge! Tahaks kindlasti midagi. Ega keegi ei tea millal need müügile tulevad ja kuhu täpsemalt ? | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma | |
| |
| | | | «Videviku» fännidele hakatakse Bella Swani riideid müüma | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |