Okei siis
Ja õigus, kes ei taha enne filmi lugeda, hoiduge
Lemmikstseen oli telgi stseen. Mulle ka väga meeldis kui Jake sisse tuli jne, ja kuidas ta ytled et "I am hotter than you"
ja see kuidas Bella ei hakanud vastu kui Jake kaissu tuli
Väga meeldis mulle võitluse harjutamine ja võitlus ise...
eriti lahe oli see, kui alguses võitlesid Cullenid ja siis järsku ilmusid nagu ei kusagilt hundid, Jake väikese hilinemisega
Iga koht kus näitas hunte olid lahedad. Victoria tagaajamine, yks mu lemmikutest, siis kui Bella maja valvasid, kujutan ette, et vampiiridel ja huntidel oli ebamugav olla nii lähedal yksteisele...
Aga vott need jäsemete ja pea eemaldamised võitluses.. olid lahedad aga kui ta näitas Victoria elutut keha pea otsast ära, siis ma pidin lihtsalt korraks käed silmade ette panema...
Ja muide, raamatus lõikas ka Bella omale kätte. Ta veel ytles midagi sellekohta et nüüd on käeluu raudselt katki, ja Edward isegi ytles vihaselt, et see sinu väike kivitrikk
Meeldis mulle ka väga see kui Riley verinoori ette valmistas, eriti see oli lahe kui ta nende peale karjus
Ma lihtsalt pidin täiega naerma
Kusjuures, mul polnud aimugi, sellest et Jane teadis kes nad lõi ja et milleks,,, raamatus polnud yldse aru saada, aga filmis kui edward midagi seal ytles, hakkasin midagi taipama, aga sinu ytlus siin aitas paremini aru saada.. yuvitav kas Aro ka teadis sellest .....??
Aga vott, mulle ei meeldinud üldse see kui Jake viga sai... oli isegi luude raksutmist kuulda, siis seda ulgumist oli valus kuulda ja hiljem see karjumine majas... :S ilma et ma oleksin märganud, jooksid pisarad mööda põski alla... Raamatus polnud see koht nii hull...
Aga kahju et filmis polnud seda Doktor Kihv kohta
See oli lahe, kui teised hundid Jake nagu yks mees minema kandsid.. tõeline tiimitöö
Siis see kui Bella Jake juurde minna tahab aga Edard auto tuksi keerab, oli filmis tunduvalt lahedam.. raamatus oli vist isegi nii et Edward oli auto tagaistmel, kuigi autol pole neid ju ....'
See oli ka hea, kui Jake nõustub Culleneid abistama, et verinoortest lahti saada, ja kui Bella ei tahtnud seda, siis Jake õigustas seda lahedalt, kuidagi et sa oled ju alati tahtnud et me omavahel koostööd teeme või midagi sellist... seal ma ka ikka normilt naersin, kuigi sõbranna jaoks polnud seal midagi naljakat
Ja yldse see kui Jake sõpradega peole ilmus- lahedam kui raamatus
See pantvangistuse koht oleks võinud küll sees olla, aga nohh, filmis vaadates ei tundnud ma sest puudust..
Aga seksiloengu ajal oli terve saal naerukrampide... mina küll tükk aega ei suutnud pidama... see oli lahedam kui filmis... ja nõudtun suga et lahe oli see kui Bella välja jooksis, ja Charlie ytles omaette Virgin, ja et talle hakkab Edward järjest rohkem meeldima
See kuidas Alice Bella võitlusõhtuks vabastas, oli ka lahedam kui raamatus, minu jaoks...
Aga suudlusstseenid, vot need on eraldi klass
Kõige rohkem meeldis mulle Bella ja Jake suudlus seal mäe otsas
See oli nii armas, kõik see vaade seal ymber ringi, see muusika ja puha.. ROMANTILINE, seda see oli
Muidugi, esimene suudlus neil ja see kui Jake vastu vahtimist sai oli koomiline värk rohkem, selles polnud üldse romantikat ....
Jasperi ja Alice´il oli ka ju kaks suudlust... esimene, kui võitlust harjutasid ja alice talle selga hüppas, oli rohkem armas musi või nii minu jaoks, aga teine suudlus, peale seda Kui Jasper oma lugu rääkis, oli minu jaoks ka vägagi romantiline
JA MULLE täiega MEELDIS Jasper punaste silmadega... raamatut lugedes üritasin ette kujutada aga filmis ise näha oli ikka palju parem
Ja Jasperi ja Maria suudlus oli ka suht lahe.
Ja nohh, Edwardi ja Bella suudlused on alati olnud armsad ja lahedad, aga eriti romantiline oli seal Edwardi magamistoas - seal läks asi kuumaks
Ma olen näinud kõikide Cullenite suudluse välja arvatud Rose ja Emmetti ( Carlisle ja Esme oma oli videviku kustutatud stseenides).. huvitav kas see juhtub tõesti alles viimases koidukuma filmis....
Filmis on Bella yldse teistsugune kui raamatus...
Läheb ise Rose ja Jasperiga rääkima, siis kui avastasid et Bella majja on sisse murtud, ytles, et nii see ei saa jätkuda, Charlie pärast, kuidas muretses, ja et vabatahtlikult oli nõus pakkuma et nemad pole ainsad kes oskavad kaitset pakkuda, ja kõik see. Raamatus talle ei istunud et Jake ja tema kari kaasa löövad .
Meeldis ka väga see legendide jutustused.. See oli eriti lahe, kui Seth ja Bella tutvuvad, et Kuidas Seth ytles: On karja kõige noorem, tugevam vms, ja kui Jake ytles et kõige aeglasem( oli vist nii, täpsusta kui ma valesti panin
)
Leah ja Sami lugu oleks võidud küll pikemalt rääkida, samas mulle meeldis see kui Bella ja Leah tutvusid ja kui Leah seal( oli vist) oja ääres hüpates hundika muutus...
Film oleks võinud lõppeda teisiti, nii nagu raamatus, Jake ja LEah jutu ja Jake ära minemisega...
Aga kokkuvõttes pole mul öelda filmi kohta midagi halba... Kui jäigi midagi välja, siis las jäi, Film on sellisena nagu on ka väga hea....
Suurelt ekraanilt on eriti lahe vaadata, eriti hunte ja võitlust...
Naerda sai praktiliselt igas stseenis, polnud parata:D
Nutsin ainult siis kui jake viga sai, aga ma poleks kahel korral ka pisaraid valanud veel, aga ma siis hoidsin neid tagasi: siis kui Bella ja Ta ema kallistasid ja lõpus kui Bella ja Jake hüvasti jätsid vms....
Ah jaa, see meeldis mulle ka kui Bella ytles et kooli lõpetamiseni, ja kui vihaseks Jake sai jne... see oli yks ohtlik aga ka yks paganama hea koht
Ja siis kui Jake viis Bella telgini, ja Edward ootas seal, ja kui verinoored forksi poole tulid, ja kui kõikki neid näitas + veel muusika, mõtlesin ma et see on yks paganama lahe film.. pean raudselt seda veel nägema
sest see koht oli ka selline, nohh.. eriline vms...
Ja peaaegu oleks unustanud- See kui Edward, Bella, Jake ja Jasper arutasid Bella peitmise võimalusi, ja kui yksteise lõhansid kommenteerisid, oli ka üli koomiline
Telgistseen, Victoria tagaajamine, see n.ö. lõhnavärk, hundid ja üldse kogu film- TÄIESTI ERAKORDSELT LAHE, ROMANTILINE JA SAMAS MÕNI KOHT KA KURB- F A N T A S T